Om oss

OM OSS

Hei, det er jeg som er Anne Knutsdotter. Selv om foretaket bærer mitt navn er jeg ikke alene, vi er flere som drar lasset sammen. Ingen dager er like, og med stadige utfordringer kjeder vi oss aldri. Vi er hele tiden «på ballen» og med en «can do»-holdning blir det gøy å jobbe, og et godt arbeidsmiljø. Her kan du lese om noen av oss.

Litt om meg:
Mitt hjerte har alltid banket for de svakeste og de vanskeligstilte. For meg er livet mer enn ting og materielle goder. Derfor er jeg engasjert i et hjelpeprosjekt i Thailand, og er generellt opptatt av både natur og dyre- og menneskevelferd. Jeg vil at mine griser skal få leve et ordentlig griseliv, hvor de kan leve ut sine naturlige instinkter, som å bygge bo, rote i jorden og ta et forfriskende gjørmebad. Jeg liker tanken på ren mat, og jeg ønsker at dyrene skal ha det best mulig. Når du setter deg til bords, med kjøtt fra mine griser på matfatet, vil jeg at du skal kjenne på følelsen av ren nytelse, og tenke at dette var skikkelig godt.

«Sjefen over alle sjefer» Jens Rogne-Renna er en tusenkunstner, og det han ikke kan er ikke verdt å kunne. Jens er uten tvil en ildsjel uten sidestykke og jeg er supertakknemlig over å ha han med på laget.

Lise Rønningen er min støttespiller og samarbeidspartner. Hun brenner for lagspill og samarbeid og er et skikkelig rivjern av en arbeidsdame. Definitivt ikke redd for å få møkk under neglene! Hun er ofte observert inne hos grisene, hvor hun prater og koser med dem – og det ser faktisk ut som om de forstår hverandre…

Den alltid smilende Ole Christian er et tallorakel og en guru innen regnskap. I sin ungdom var han gårdsgutt på Haugen, så han har utrolig mange morsomme historier på lager fra «gamle dager». Det føles trygt og godt og ha med en kapasitet som han på laget.

Gleden er drivkraften og dynamoen i alt Robbin Lantz gjør. Han er et ja-menneske av dimensjoner! Med sitt gode humør og sin smittende latter får han alle rundt seg i godt humør. Han er også et arbeidsjern som fikser alt fra data til møkkmåking…

Per Graffman er elektriker av yrke, men er en vaskekte handyman. Han kan ALT, og da mener jeg virkelig ALT. Per er en stayeralle måterekstremt driftig, ligger aldri på latsiden. Jeg tror faktisk ikke han har en latside – han holder på til han er ferdig, sånn er det bare…